duminică, 8 noiembrie 2009

Atentie la preturi

Sa va dau cateva preturi la produsele din Danemarca :

- 1 paine costa intre 10 si 25 cr

- salm pentru sendwich 150g costa 11 coroane

- 1 kg carne de porc poate ajunge si la 226 coroane

- 2 litri de Coca-Cola 59 coroane

- 1 bere 10 coroane





Obs. Preturile sunt luate din magazinul : Bilka

4 comentarii:

  1. Din ce vad eu aici, sunt preturi cam mari, Bilka este un supermarket care ar trebui sa fie ieftin?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da tocmai mi`am gasit ceva de munca intr`o ferma de porci din Danemarca. As veni cu niste intrebari la tine daca ma poti ajuta:
    Salariul meu va fi de 9555 kr brut, in cele din urma dupa ce platesc toate darile raman cu 6694 kr din care 2000 kr ma va costa chiria deci raman pana la urma cu 4694 kr(aprox 630 euro). Cam cat o sa ma coste mancarea pe luna, cu aproximatie desigur, mai mult de 200 de euro? Iti multumesc si astept un raspuns

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu o intrebare ? Esti aici in Danemarca prin scoala ? Daca nu inscriete la scoala Agro skolen , mai multe informatii pe sait-ul www.eiam.dk . Spun asta pentru ca eu sunt aici prin scoala si am salar brut 9555,67 si in mana 8717 coroane . Daca esti student statu iti ia 8% din salar iar daca esti simplu muncitor statu iti ia 48% din salar . Poti sa ceri informatii si de la fermier , pentru ca daca tu te duci in scoala statu ii da la fermier 80% din salaru tau , adica fermieru o sa te plateasca numai cu 20% .
    In legatura cu mancarea , eu mai mult de 600 - 800 de coroane pe luna nu am pe ce cheltui . Idea este sa incerci mult sa prepati tu mancarea si sa cumperi de la magazinele eftine : Facta , Neto .
    Daca mai ai intrebari te rog sa scrii

    RăspundețiȘtergere
  4. Da mersi de sfaturi si de raspunsuri, eu o sa ma duc la scoala agricola grindsted, in cele din urma si`o sa plec in ianuarie.

    RăspundețiȘtergere