duminică, 8 noiembrie 2009

daca aveti intrebari , va rog sa scrieti

Va raspund la toate intrebarile legate de :

- cum este in scoala ?

- cun este la ferma ?

9 comentarii:

  1. Fiecare au pareri diferite .
    Ce inseamna ferma de porci ?
    - miros urat ( cacat * scuze *)
    - sa nu fii gretos ( bagi mana in scroafa sa salvezi purcei , bagi mana in cacat daca se infunda ghiulul sau daca cad purceii in ghiul , insamantezi scroafe , etc )
    - sa fii tare cu nervii ( porcii au voie sa te muste dar tu nu ai voie sa-i bati sa te racnesti la ei ca ii stresezi )

    Ce sa mai zic , acu depinde de caracteru fiecaruia , altii sau adaptat altii nu .

    Eu lucrez in clima ( am grija singur de 3500 de porci 7 - 30 kg ) . Am grija sa primearca mancare care este automata , injectez porci bolnavi , culeg din steibal porci morti , cand ajung porci la 30 de kg ii marchez sii ii dau la vanzare , spal steibalu pentru primite de porci noi , etc .

    Parerea mea , eu zic ca este bine . Pentru 1000 de euro nu ridic saci de ciment , lucrez numai 8 ore pe zi 37 de ore pe saptamana , nu lucrez afara in viscol , ploaie etc. .

    RăspundețiȘtergere
  2. da si mie un id de mess te rog sa te intreb mai multe detalii legate de scoala si de munca?

    RăspundețiȘtergere
  3. vioreldanemarca85@yahoo.com
    Dar ar fi bine sa ma intrebi pe blog , de asta am deschis blogul sa purtam discutii ..

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut...Poate ma ajuti si pe mine cu un loc de munca in danemarca...dak stii vreo firma ce recruteaza personal...dar sa fie serioasa...poate imi dai un link de site.....merci
    OVIDIU email: re22lu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  5. la ce distanta trebuie sa fie amplasata ferma de oras sau localitati?
    Ca la noi in Oradea e o ferma de porci cu 6000- 10000 de porci la o distanta de 950 metri de blocuri si face parte din teritoriu intravilan. La ce distanta e legala constructia fermelor de porci fata de municipii sau localitati?

    RăspundețiȘtergere
  6. VIOREL,sint de linga ORADEA,din RONTAU.
    Te rog sa accepti invitatia mea pe mess.
    Sint mai mult decit un country boy,sint de la tara si desi nu sint specialist veterinar,vreau sa merg in DANEMARCA la o ferma de PIGS.
    Suna aiurea dar,sint totusi in domeniu,lucrind cu multi ,,porci,,:Lucrez la SMURD,sint asistent medical.Am o virsta de 37 ani si ,,,,mari rate la banca.Problema nu este ca sint mari,ci ca nu le mai pot plati si sint restant....

    RăspundețiȘtergere
  7. invitatia este cu numele de MALIN_VERES

    RăspundețiȘtergere
  8. E bine daca ai nimerit la un fermier serios.Eu din cate am expeimentat si am auzit sunt rasisti si mincinosi.Profita de tine ,cu alte cuvinte isi bati joc de tine.Rar sunt oameni ok,si seriosi.Pe mine m-au aburit cu orele de munca,bagam overitme fara sa fiu platit,ne tratau pe romanii de acolo ca pe niste animale.Cand am factu gura dupa o luna jumate ca nu mai am bani de mancare pentru ca nu ma platisera a venit fermierul la mine si mi-a intins banii la gura si mi-a spus:`ia manaca,ca iti era foame`.

    RăspundețiȘtergere